Stanowiska forum CS-Przedmiescie.pl
Temat ten służy osobom zainteresowanym które chciały by dołączyć do niżej wymienionych grup, bądź po prostu dowiedzieć się o nich nieco więcej.
Stanowiska:
Administrator
Opis: Właściciel forum, osoba spełniająca najważniejszą rolę na forum. (Brak rekrutacji)
Junior Admin
Opis: Prawa ręka Administratora, pod jego nieobecność przejmuje jego funkcję. Oprócz tego spełnia warunki Moderatora i dodatkowo pracuję nad rozwojem forum pod względem pozycjonowania i wzbogacania wartości merytorycznej forum.
Moderator
Opis: Osoba dbająca o porządek na forum doskonale znająca jego zasady. Oprócz pilnowania porządku jest osobą pomocną wobec użytkowników pracuje nad rozwojem forum.
Support
Opis: Grupa pomocna dla użytkowników forum. Udziela ogólnej pomocy, czuwa nad aktywnością linków.
AMXX
Opis: Grupa zajmująca się działem AMX Mod X. Uzupełnia dział o poradniki, pluginy, pomaga użytkownikom którzy mają pytania, problemy odnośnie AMXX.
Grafik
Opis: Grupa grafików komputerowych tworząca pracę na rzecz forum oraz użytkowników w dziale "Zlecenia graficzne".
Dodatkowe
Opis: Wybrane działy dla zwykłych użytkowników. Jeśli chcesz moderować wybrany dział lub kategorię np Strefa wielotematyczna, "Ciekawostki" Zgłoś się, a otrzymasz możliwość moderowania tym działem.
Inne
Przyjaciel
Opis: Osoby zaprzyjaźnione mające ogromny wkład w sieć, często już w stanie spoczynku.
VIP
Opis: Osoby należące do tej grupy posiadają specjalne przywileje.
CSP Super User
Opis: Użytkownicy forum nie szczędzący klawiatury. (Dostęp automatyczny po napisaniu 300 postów).
Dupeczka
Opis: Płeć piękna naszej społeczności. (Grupa otwarta, wystarczy dołączyć).
Osoby starające się o stanowiska musi cechować kultura, kreatywność i co najważniejsze chęci bo samo posiadanie określonej rangi to nie wszystko. Dodatkowo osoba starająca się o jakiekolwiek stanowisko nie może posiadać ostrzeżeń.
Kandydatury na stanowiska podajemy jedynie na PW w tym temacie możemy jedynie zadawać pytania.
Wzór podania który wysyłamy na PW:
Stanowisko które chcę objąć:
Czemu akurat to stanowisko:
Doświadczenie:
P.S Jedno PW wystarczy nie chce żadnego spamu, będę się kontaktował z osobami składającymi podania.