|
DOWNLOAD ? Czy warto |
| Dział DOWNLOAD - Czy ma powstać ? |
| Tak |
|
75% |
[ 3 ] |
| Nie |
|
25% |
[ 1 ] |
|
| Głosowań: 4 |
| Wszystkich Głosów: 4 |
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
Informacje ogólne
Status: Offline
|
Wysłany: 2011-03-05, 19:28 DOWNLOAD ? Czy warto
|
|
|
Jestem tutaj nowy, jak pewnie zdążyliście zauważyć. Mam propozycję która może okazać się przydatną nie tylko dla serwerowni, ale także dla jej userów. Mianowicie proponuję utworzenie działu download, gdzie umieszczane zostałby legalne pliki gier, filmów, muzyki, książek itp.
Dlaczego wpadłem na ten pomysł ? Wiem z własnego doświadczenia że działy tego rodzaju cieszą się ogromną popularnością.
Jakie korzyści miałaby sieć CSP ? Przede wszystkim zyskanie setek użytkowników, pragnących pobierać pliki.
Jakie korzyści mieliby użytkownicy forum ? . Tak jak było mówione wyżej. Upload plików, jak także możliwość oglądania plików i ich recenzji.
Osobiście mógłbym zająć się pisaniem regulaminu itp. jeżeli administracja przyjmie mój pomysł. Dorzucę także ankietę, by każdy mógł wyrazić swoją opinię |
|
|
 |
I'm back, bitches.

Informacje ogólne
Zaproszone osoby: 4
|
Wysłany: 2011-03-05, 19:42
|
|
|
Jeżeli chodzi o pobieralnie counter-strike (mapy,modele) to istnieje taki dział : http://www.cs-przedmiescie.pl/pobieralnia-vf17.htm
Jeżeli chodzi o pobieralnie różnych programów , filmów to istnieje taki dział : http://www.cs-przedmiescie.pl/pobieralnia-vf34.htm
Jedynie należy odświeżyć te działy i posmapować różnorakimi rzeczami , które nadają się do danego działu |
_________________ Chcę mieć szklarnię zielska tuż za moim domem
Jak okiem sięgnąć wszystko zielone
By się nie przyjebał żaden mundurowy
Żeby nawet kurwie nie przyszło to do głowy
Ilu z nas ma sprawy za jaranie trawy
Czas już likwidować te lipne ustawy
Niech świecą pustką oskarżonych ławy
Taki stan rzeczy wielu z nas się marzy |
|
|
|
 |
|
Informacje ogólne
|
Wysłany: 2011-03-05, 19:43
|
|
|
| Ja jestem na tak, tylko zastanawia mnie sposób prowadzenia takie downloadu. Przydał by się jakiś regulamin żebym ja później nie miał jakiś problemów jako właściciel. No i jaka była by pewność że pliki nie będą wygasać itp. |
_________________ Rozgrywka na najwyższym poziomie 31.186.83.177:27321 Podstawowe informacje: Mapy ESL + Platforma STEAM Hosting Pukawka.pl.
|
|
|
|
 |
|
Informacje ogólne
|
Wysłany: 2011-03-05, 19:52
|
|
|
| MASS napisał/a: | | Przydał by się jakiś regulamin żebym ja później nie miał jakiś problemów jako właściciel. |
Hmm regulaminem możemy zająć się wspólnie Trochę się na tym znam. Problemów mieć raczej nie będziesz. Wiadomo wszystkie pliki zamieszczane w internecie są nielegalne, ale jeśli nie są to twoje uploady to raczej powinno być dobrze. Przyjrzyj się takim serwerownią jak puchatek czy wiaderko. Tam istnieją takie działy i z tego co mi wiadomo nie ma żadnych problemów.
| MASS napisał/a: | | No i jaka była by pewność że pliki nie będą wygasać itp. |
Pliki zawsze wygasają, no chyba że ktoś ma konto premium, ale to inna bajka.
Linki byłyby odświeżane co jakiś okres przez różnych userów, którzy mają możliwość wstawiania nowych uploadów.
| Rascik napisał/a: | | Jeżeli chodzi o pobieralnie różnych programów , filmów to istnieje taki dział |
Oczywiście widziałem, że istnieje taki dział. Tyle że fajniej byłoby go rozbudować, rozszerzyć. Nie stójmy w miejscu, podążajmy z przyszłością |
|
|
 |
|
Informacje ogólne
|
Wysłany: 2011-03-05, 20:51
|
|
|
| feli napisał/a: | | legalne pliki gier, filmów, muzyki, książek itp. | Chodzi Ci freeware? Czy wrzucamy wszystko? |
_________________ Rozgrywka na najwyższym poziomie 31.186.83.177:27321 Podstawowe informacje: Mapy ESL + Platforma STEAM Hosting Pukawka.pl.
|
|
|
|
 |
|
Informacje ogólne
|
Wysłany: 2011-03-05, 20:52
|
|
|
Wszystko co mamy możliwość Niekoniecznie musi być to nasz upload, ale sprawdzony ! |
|
|
 |
|
Informacje ogólne
|
Wysłany: 2011-03-07, 19:57
|
|
|
| Musiał byś każdą wstawkę dobrze tagować żeby to miało jakiś efekt. |
|
|
|
|
 |
|
Informacje ogólne
|
Wysłany: 2011-05-03, 09:09
|
|
|
| feli, wszystko gotowe także 1 krok mamy zrealizowany drugi krok jest następujący http://cs-przedmiescie.pl...t4309.htm#14036 |
|
|
|
|
 |
|
Maskotka
Informacje ogólne
Otrzymała 100 ammo
|
Klikając w reklamy pomagasz w utrzymaniu sieci.
|
 |
|
|