Jak wiadomo mamy naszą grupę STEAMhttp://steamcommunity.com/groups/przedmiescie I fajnie by było jak by każdy z was kto posiada STEAM wysłał każdemu znajomemu zaproszenie do grupy. Np Grzybek ma z 60 znajomych więc ma komu wysyłać I jak tak każdy zrobi to może nasza grupa się rozrośnie, można by też było w niej dodać jakieś fajne ciekawostki wybierać gracza tygodnia to by wniosło trochę nowości do naszej grupy. Chętnemu dam Admina do zarządzania grupą.
_________________ Rozgrywka na najwyższym poziomie 31.186.83.177:27321 Podstawowe informacje: Mapy ESL + Platforma STEAM Hosting Pukawka.pl.
Witam zapraszam wszystkich do przyjęcia zaproszenia które Wam wysłałem na STEAM i proszę o dalsze działanie w tej sprawie czyli zapraszamy do siebie znajomych i robimy się jedną wielką grupą CSP kto ma to w dupie ten BOT ruchany przez skrzynki na DD2
No i jest tego efekt liczba członków wzrosła z 40 paru do 87 fajnie było by jeszcze dodawać tam jakieś komentarze i wpisy jak już pisałem wybierać gracza tygodnia. Kto lubi się bawić w takie rzeczy otrzyma admina w grupie steam.
_________________ Rozgrywka na najwyższym poziomie 31.186.83.177:27321 Podstawowe informacje: Mapy ESL + Platforma STEAM Hosting Pukawka.pl.
26 , zaprosiłbym więcej ale ponad połowa jest już w grupie CS-P
_________________ Chcę mieć szklarnię zielska tuż za moim domem
Jak okiem sięgnąć wszystko zielone
By się nie przyjebał żaden mundurowy
Żeby nawet kurwie nie przyszło to do głowy
Ilu z nas ma sprawy za jaranie trawy
Czas już likwidować te lipne ustawy
Niech świecą pustką oskarżonych ławy
Taki stan rzeczy wielu z nas się marzy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Możesz załączać pliki na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum